El cap de setmana del 24 de març cinc membres del grup de muntanya Monòver ens vam desplaçar a la localitat granadina de Lentegí per a realitzar el descens del barranc del mateix nom, entrant primer pel barranc de Guardajama.

 

 

El barranc de Guadarjana és un barranc sec, bastant estret amb una successió d’uns 10 ràpels pràcticament encadenats. El més llarg té uns 18 metres, tot i que és un barranc sec es fa prou entretingut i el desnivell és considerable.

A continuació de l’últim ràpel, i després de fer una paradeta per menjar un poc, ens equipem amb el neoprè i entrem al barranc de Lentegí, que aquest sí que porta aigua.

És un barranc típicament mediterrani, molt semblant al proper Río Verde, amb badines d’aigües cristal·lines i colors turquesa.

Consta d’uns 14 ràpels, el més llarg té uns 25 metres i tècnicament no presenta molta dificultat. En total unes 6 hores d’activitat que ens va deixar satisfets.


GUADARJANA

Aproximació: inmediata

Descens: 2 hores

Tornada: descens de lentegí ( recomanat)

 

LENTEGÍ

Aproximació: 30 minuts o per guadarjana

Descens: 3 hores 30 minuts

Tornada: inmediata

 

Per realitzar aquesta actividat es necesiten dos vehicles, si sols es disposa d’un, els amos del primer bar al poble vos poden recollir a la ixida i llevar-vos al cotxe per un preu raonable, telfno.:676038323

Fernando Hernández, Vicente Enrique, Maqueda, Abel y Bargi.

MAS FOTOS DE LA ACTIVIDAD