El disabte 16/11 ,hem vaig desplazar a la població del Finestrat pe a participar per segon any a la proba de marató. Aquest any aumenta la distancia 46K i desnivell 2900+.La proba comenza puntual a les 7:30 primera pujada cima de Puig Campana on ja es calfen les cames per a tota la resta de kms que queden. Abandonem el primer avituallament ,Coll de Pouet i ens dirgim cap al heliport de Polop  una espectacular , i llarga senda de baixada on també es posen les cames a proba. Al heliport de Polop se situa el segon avituallament on reposem liquids i menjem algo. Desde aquest punt el recorregut es sempre ascendent per sendes i camins i algun xiquet tram de pista. El tercer avituallament Font del Pi esta instalat uns kms mes amunt respecte l’any passat ,es aquest punt on s’aumenta els kms i desnivell. Una vegada abandonem Font del Pi ens dirigim a la Serrella una dura pujada per una estreta senda i amb trams de roca i molta pedra, estem al km 29 aproximadament. La baixada de Serrella es fa eterna per senda amb prou desnivell i amb tot el tram amb molta pedra. Ens dirigim per camins i senders amb el terreny prou corrible i donem descans a les cames de tanta tensió de pujades cap al ultim dels avituallaments Coll de Sacarest 39,700 kms  on repostem liquids i menjem per aportar energia per afrontar els ultims kms fins a meta. Una vegada abandonem Coll de Sacarest sols ens queden uns 7km fins a meta,menys un xicotet tram de senda de pujada tota la resta es de baixada per senda prou corrible fins a META!!!. 46KM. 6:53 posicio 48.